Uw film op het grote witte doek?

Laat uw film omzetten naar DCP-bioscoopformaat en imponeer hiermee op het grote witte doek!

UW FILM IN DE BIOSCOOP

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw commercial, leader, aankondiging of complete film in de bioscoop te vertonen? Nu alle theaters, filmhuizen en bioscopen zijn overgegaan op digitale projectie is het financieel aantrekkelijk geworden om uw bedrijf, product of evenement extra in de schijnwerpers te zetten.

DCP CONVERSIE

Om een film te kunnen vertonen in de bioscoop moet deze naar het zogenaamde DCP-formaat geconverteerd zijn. Wij hebben de apparatuur en kennis in huis en kunnen dit tegen aantrekkelijke tarieven voor u realiseren. Hierdoor wordt uw film geschikt voor wereldwijde digitale cinemavertoning.

AANLEVERSPECIFICATIES

Wij ontvangen bij voorkeur een ProRes QuickTime Movie. Wilt u een film maken die speciaal bestemd is voor gebruik in de bioscoop dan kunt u het beste één van de volgende afmetingen aanhouden: Voor 2K 1998 x 1080 of 2048 x 858 pixels en voor 4K 3996 x 2160 of 4096 x 1716 pixels. Indien u een film aanlevert met afwijkende afmetingen dan vullen wij deze op met zwarte balken, zodat de kwaliteit en beeldverhouding blijven gehandhaaft.

Tarieven DCP Conversie

DCP 5 min.
€ 79,00
exclusief BTW
  • tot 5 minuten film
  • inclusief levering naar 1 bioscoop
  • technische en visuele controle
  • 2K / 4K / 3D
DCP 30 min.
€ 149,00
exclusief BTW
  • 5 tot 30 minuten film
  • inclusief levering naar 1 bioscoop
  • technische en visuele controle
  • 2K / 4K / 3D

REACTIES VAN KLANTEN

We hebben nu een aantal DCP bestanden laten maken door RedScope en zijn zeer te spreken over de snelle levering en service. En dat voor een scherpe prijs. Het contact met hun is uitstekend en er wordt altijd snel gereageerd. Voor ons is daarmee RedScope een vaste partner in het omzetten naar DCP.

De service is ontzettend snel, vaak al binnen 24 uur. Daarbij kan vrijwel ieder formaat, qua resolutie en bestandsformaat, worden aangeleverd. RedScope zet het dan om in een DCP tegen een zéér scherp tarief. De DCP bestanden worden altijd zeer snel aangeleverd. Je bent hier dus zeker aan het juiste adres!

Wij maken regelmatig producties voor bioscopen en schakelen RedScope in voor de omzetting naar DCP. Omdat zij de dienst zeer interessant geprijsd hebben is bij ons de noodzaak verdwenen om er zelf aan te beginnen. Vaak kunnen zij nog dezelfde dag leveren. Kortom een hele prettige samenwerking!