Seizoen 2 van HondenTV

Door Geertruida Zwanenburg30 september 2016

Voor het tweede seizoen van HondenTV mogen wij de volledige montage verzorgen. Het gaat om 12 afleveringen waarin meerdere facetten rondom honden aan bod komen. Van tips rondom voeding en een zoektocht naar een hond tot aan het zoeken naar een hobby voor jou en je hond. Vanaf 29 oktober om 15:00 bij RTL4.


Gastvrij Rotterdam 2016

Door Geertruida Zwanenburg12 september 2016

Volgende week zijn we te vinden in Ahoy Rotterdam. We mogen weer 3 dagen op Gastvrij Rotterdam rondlopen met onze camera om de goede kwaliteit, de mooie én lekkere producten, de vele programma onderdelen en de interacties op de beursvloer vast te leggen. Deze opnames gaan we aansluitend verwerken in een compilatie die als terugblik en ter promotie voor volgend jaar gaat dienen.


Videoclip Sebastiaan Reddering

Door Geertruida Zwanenburg28 augustus 2016

De nieuwe single van Sebastiaan Reddering is vandaag gelanceerd. De bijbehorende videoclip hebben wij met onze DJI Ronin in samenwerking met hem geproduceerd. We wensen Sebastiaan veel succes met zijn nieuwe single toe!


Nieuwbouw jachtbouwhal Oceanco

Door Geertruida Zwanenburg21 juli 2016

Twee en een half jaar hebben we de bouw van de nieuwe jachtbouwhal van Oceanco mogen filmen. Afgelopen week hebben wij naar volle tevredenheid de compilatie, inclusief een Engelse voice-over, opgeleverd bij de klant.


Aanschaf nieuwe apparatuur

Door Benno Zwanenburg24 juni 2016

We hadden hem al enige tijd op onze verlanglijst staan en nu hebben we hem daadwerkelijk in huis: de DJI Ronin. Dit apparaat stabiliseert de camerabeelden waardoor we vanaf heden nog meer dynamiek in de producties kunnen brengen.


Promotiefilm sportcampus De Pelikaan

Door Benno Zwanenburg7 maart 2016

Van Sportcampus De Pelikaan kregen wij de vraag om van hun bestaande drone-opname een promotiefilm te maken. Door toevoeging van een voice-over, muziek, foto's en vormgeving is deze film het resultaat geworden.


Sinterklaas te vroeg in Oosterbeek

Door Geertruida Zwanenburg25 november 2015

Afgelopen oktober kwam Sinterklaas in Oosterbeek om opnames te maken voor de Grote Sinterklaasshow. Om de spanning voor de kinderen op te bouwen konden zij op een groot scherm zien dat Sinterklaas de weg kwijt was en ook nog eens zijn geheugen verloor waardoor hij niet meer wist dat hij Sinterklaas was. Gelukkig liep het, zoals altijd, goed af en kwam Sinterklaas afgelopen weekend fit en wel de Grote Sinterklaasshow binnen met zijn knecht.


RedScope in De Ondernemer

Door Geertruida Zwanenburg12 oktober 2015

In De Ondernemer, onderdeel van de Gelderlander, staat op pagina 13 een mooi artikel over RedScope Filmproducties. De insteek was de commercial over het oplaten van ballonnen maar schrijver Frank Thooft heeft onze manier van werken ook mooi verwoord en onder de aandacht gebracht.