Commercial "Stop Ballonnen"

Door Geertruida Zwanenburg18 juni 2015

Voor Stop Ballonnen maakten wij deze commercial. Ballonnen die in grote getale de lucht in gaan kunnen er prachtig uit zien. Wat veel mensen echter niet weten, is dat er elk jaar duizenden dieren sterven ten gevolge van het oplaten van deze ballonnen. Stop Ballonnen wil meer bewustzijn creëren over wat voor een gevolgen ballonnen kunnen hebben op onze natuur.


Winnaar filmproductie

Door Geertruida Zwanenburg3 april 2015

De winaar van onze GelreBusiness beursactie is bekend. Maarten Postma van Postma Express wist ons te overtuigen met zijn ingevulde formulier. We gaan graag op zijn uitnodiging in om op avontuur te gaan en een dynamische film te maken van zijn exclusieve koeriersdiensten waarbij zijn waardes vriendelijk, attent en meedenken in beeld gebracht worden.


RedScope op de GelreBusiness

Door Geertruida Zwanenburg25 februari 2015

Op 25 en 26 maart staan wij op de eerste editie van de GelreBusiness, een B2B beurs voor heel Gelderland en Euregio. We ontmoeten u graag in het GelreDome te Arnhem op stand 94 tussen 14.00 en 22.00 uur!


Nieuwe DCP-service

Door Benno Zwanenburg13 januari 2015

Wij bieden een nieuwe service aan voor klanten die bij ons hun film om willen zetten naar een DCP voor digitale cinemavertoning. Vanaf vandaag kunnen wij de door ons gemaakte DCP's rechtsteeeks naar de betreffende bioscopen sturen, waardoor u zelf geen "gedoe" heeft met de distributie hiervan.


Films winnaars beursactie

Door Benno Zwanenburg22 december 2014

De twee films van de winnaars van onze beursactie zijn inmiddels klaar. MSSA in Arnhem en pianist Jules Luisman hebben deze prijs gezamenlijk gewonnen. Musis Sacrum & Schouwburg Arnhem en Jules Luisman heel veel succes gewenst met deze films!


Nieuwe website

Door Benno Zwanenburg1 oktober 2014

Na vele weken keihard werken is het dan zover, onze nieuwe website is klaar en staat online! Naast een nieuwe website hebben we eveneens een nieuwe identiteit aangenomen. Vanaf vandaag is de naam Zwanenburg AV gewijzigd in RedScope Filmproducties.


De mening van de klant

Door Geertruida Zwanenburg2 juni 2014

Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk, daarom sturen wij voortaan na een geleverde productie een enquêteformulier die binnen 5 minuten is in te vullen. Op deze pagina kunt u de resultaten tot nu toe lezen, dit zijn resultaten waar we ontzettend trots op zijn!


RedScope op de BKD

Door Geertruida Zwanenburg3 april 2014

In maart 2014 stonden wij weer op de BKD in Arnhem. Naast onze M&M's film & food actie hebben we eveneens een filmproductie ter waarde van € 1095,00 verloot. Dit jaar hebben MSSA in Arnhem en pianist Jules Luisman deze prijs gezamenlijk gewonnen. In september starten wij met de opnames van deze filmproductie.


4K films omzetten naar DCP

Door Benno Zwanenburg14 maart 2014

Steeds meer bioscopen in Nederland kiezen voor 4K-resolutie. 4K is de hoogste resolutie van dit moment in de bioscoop en zal volgens de filmindustrie over een aantal jaren de standaard zijn voor de digitale cinemawereld. Wij gaan ook mee met deze nieuwe standaard en kunnen nu ook 4K DCP conversie aanbieden aan onze klanten.