Grote betrokkenheid

Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij erg belangrijk en daar hechten wij dan ook veel waarde aan. We werken in een klein team, waardoor u één aanspreekpunt heeft en wij direct en snel in kunnen spelen op uw vragen.

Omdat we nuchter zijn en met beide benen op de grond staan, zijn we in staat om goed te relativeren en om oplossingsgericht te denken. We werken efficiënt, zijn op elkaar ingespeeld en vullen elkaar goed aan. Kortom, iedereen doet waar hij goed in is en werkt met veel passie en enthousiasme aan uw product.

Klanten over ons

"Een echt goede cameraman denkt mee met de productie, brengt creativiteit in, heeft passie voor het vak en is gewend om verder te kijken. Zo'n cameraman is Benno Zwanenburg."

Guus Van Kleef, Directeur Omroep Gelderland

"Werken met Geertruida Zwanenburg ervaren wij als zeer prettig. Ze pakt de opdrachten professioneel aan en tijdens productiedagen is haar helikopterfunctie onmisbaar."

René Eijsink , Directeur Eijsink Afrekensystemen

Ons Team

Geertruida Zwanenburg

- Producent / Regisseur -

"Ik ben een echte regelaar en heb graag de touwtjes in handen. Ik hou het overzicht en de controle over de diverse projecten en werkzaamheden en zorg ervoor dat elke productie van begin tot eind vlekkeloos verloopt. Door mijn oprechte interesse in de ander en mijn houding van 'doe maar normaal dan doe je al gek genoeg' ben ik laagdrempelig in de omgang en hoor ik vaak dat het prettig samenwerken is met mij."

Benno Zwanenburg

- Cameraman / Editor -

"Afwisseling vind ik heel belangrijk in mijn werk, dit heb ik nodig om gepassioneerd mijn werk te kunnen blijven doen. Ik heb absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit en ben daardoor heel flexibel in mijn werktijden. Ik ben erg perfectionistisch en creatief en neem alleen genoegen met het beste. Deze eigenschappen zorgen voor een kwalitatief eindproduct, want ik lever pas een productie op als ik er zelf helemaal tevreden over ben."

Telefoniste

- Voor de ultieme bereikbaarheid -

Tijdens filmopnames of besprekingen is de telefoon een storend element. Toch wil het team van RedScope graag bereikbaar voor u zijn. Een telefoniste is daarom dé uitkomst. Een professional staat u vriendelijk te woord en probeert u door te verbinden. Als dat niet lukt, wordt uw boodschap aangenomen en krijgt het team een bericht dat u gebeld heeft. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.