Hoge mate van professionaliteit

Zowel in de voorbereiding, als de uitvoering en het uiteindelijke resultaat een hoge mate van professionaliteit. Zeer persoonlijk en gericht op de wens van de klant. Ik laat met een gerust hart de filmproducties door RedScope verzorgen, omdat ik weet dat het resultaat mijn wens altijd weer ver overtreft.

Marcel de Haas / Projectmanager Business Development Siza

Creatief vakmanschap

IMK heeft RedScope ingehuurd voor het maken van tien filmportretten van kleine ondernemers en zij hebben daarbij onze verwachtingen fors overtroffen. Ze onderscheiden zich door groot inlevingsvermogen in combinatie met creatief vakmanschap. Kortom, de ideale partner voor het krachtig in beeld brengen van ongrijpbare zaken als "passie voor ondernemerschap". Wij zullen zeker vaker een beroep doen op RedScope!

Han Dieperink / Algemeen directeur IMK

Afspraak is afspraak

RedScope ademt een ontspannende sfeer uit. Afspraak is afspraak. Het team denkt actief mee in het creatieve proces wat het eindresultaat ten goede komt. Ze werken, als het moet, door tot in de kleine uurtjes om deadlines (hoe onmogelijk scherp ook) tóch te kunnen halen. Al met al een team professionals die wij zonder moeite aanraden.

Passie voor het vak

Het aanbod aan professionele en vakbekwame freelance cameramensen is erg groot, dat geldt ook voor de hightech apparatuur die ze meenemen. Maar bij Omroep Gelderland zijn we gewend om meer te eisen: een echt goede cameraman denkt mee met de productie, brengt creativiteit in, heeft passie voor het vak en is gewend om verder te kijken. Zo'n cameraman is Benno Zwanenburg. In al de jaren die Benno zich inzet voor Omroep Gelderland heeft hij bewezen aan alle eisen te voldoen die je als kritische opdrachtgever hebt. Dat hij daarnaast ook nog een aardige vent is, maakt de keus alleen maar makkelijker. Van harte aanbevolen dus.

Een uitstekende partij

We hebben enkele malen telefonisch met elkaar gesproken en dat voelde al snel vertrouwd. Na een bezoek aan ons bedrijf is e.e.a. snel gaan lopen; het voorstel concept, de ideeën en de planning. De dag dat zij op onze 2 locaties en extern bij een relatie hebben gefilmd, verliep meer dan uitstekend; correct, vakkundig en met een persoonlijke benadering. Ik zou iedereen die een film wil laten maken, RedScope adviseren. Een uitstekende partij!

Zeer interessant geprijsd

Wij maken regelmatig producties voor Bioscopen en schakelen RedScope in voor de omzetting naar DCP. Omdat zij de dienst zeer interessant geprijsd hebben is bij ons de noodzaak verdwenen om er zelf aan te beginnen. Vaak kunnen zij nog dezelfde dag leveren en alles verloopt via WeTransfer, dat is heel handig. De DCP kan zo via dezelfde link direct naar de bioscoop. Mochten er onvolkomenheden zitten in het bronmateriaal dan krijgen we direct een melding van RedScope, zodat we actie kunnen ondernemen. Kortom een hele prettige samenwerking!

Snelle service

Goede ervaringen met RedScope! Prettig betrokken contact. Je krijgt sympathieke mensen aan de telefoon en ze leveren goede snelle service. Ze doen hun uiterste best om alles goed te laten verlopen.