• Vrijblijvende afspraak

  We komen bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Door goed te luisteren naar uw wensen en ideeën en hierop door te vragen krijgen wij een goed beeld van uw bedrijf, dienst of product. We denken actief met u mee over de invulling van de film en komen met tips en ideeën. Na deze uitgebreide kennismaking beschikken wij over voldoende kennis om een passende offerte te maken. Deze ontvangt u binnen 2 dagen.

 • Filmdag plannen en draaiboek schrijven

  Als u akkoord gaat met de offerte wordt de filmdag gepland en gaan we aan de slag met het draaiboek. Hierin staat gedetailleerd beschreven hoe de film er uit komt te zien. Dit draaiboek wordt gemaakt aan de hand van de gegevens uit het kennismakingsgesprek, uw website en eventueel foldermateriaal. Vanzelfsprekend krijgt u inzage in het draaiboek en kunt u uw op- of aanmerkingen doorgeven. Het is overigens niet altijd nodig om bij elke productie een uitgebreid draaiboek te schrijven.

 • Filmdag

  Op het afgesproken tijdstip komen wij met onze benodigde apparatuur op de afgesproken locatie. Het goedgekeurde draaiboek is leidend tijdens de opnamedag. De regisseur houdt feilloos de tijd en het draaiboek in de gaten, zodat de opnamedag vlot en volgens planning verloopt.

 • Montage van de film

  Met uiterste precisie gaan wij de film monteren, hierin is het draaiboek weer leidend. We gaan op zoek naar de allerbeste opnames, want dat is de basis voor een mooie film. De toevoeging van een voice-over en passende muziek zorgt ervoor dat het een pakkende film wordt. Met name de keuze en de timing van de muziek is daarin erg bepalend. Om aan te sluiten bij de uitstraling van uw bedrijf stemmen we de layout van de film af op uw website en het eventuele foldermateriaal.

 • Preview

  Uiterlijk 2 weken na de laatste opnames ontvangt u een preview van de film door middel van een link waarmee u de film, na het invoeren van een wachtwoord, kunt bekijken. Na de preview horen we graag uw op- en aanmerkingen en zullen we de eventuele aanpassingen doorvoeren.

 • Definitieve oplevering

  Als alle correcties zijn verwerkt krijgt u de film digitaal toegestuurd en ontvangt u duidelijke instructies over het plaatsen van de film op uw website. Als service bewaren wij alle producties 5 jaar wat u de mogelijkheid geeft om de film in de toekomst aan te laten passen.